Facebook-badge

dinsdag 28 augustus 2012

Nieuwpoort

Dinsdag 28 augustus

Een rustige, aangename dag in Nieuwpoort.
Eerst de gebruikelijke ochtendwandeling met ons trio. Nadien een bezoekje gebracht aan het Europees kampioenschap laser voor de jeugd. Beetje rondgewandeld tussen de bootjes van de verschillende deelnemende landen. De wedstrijden begonnen in de namiddag, maar dit gaan we niet verder volgen...
In de namiddag gewandeld tot in Nieuwpoort Bad langs de promenade en afgekomen langs het Ideeënbos , zo terug naar ons bootje. Zonder dat we het wisten, kwamen de wedstrijdbootjes met tientallen terug langs de vaargeul, naar het botenpark . Er zijn in totaal 280 deelnemers (waaronder 200 jongens en 80 meisjes).
  maar het was wel mooi om zien. We hebben wel een vice-europese kampioene met Emma Plasschaert in de categorie onder 21 jaar. Zij behaalde die in de laser radial, dezelfde categorie als Evi Van Acker, die hier gisteren ook aanwezig was.( Er moeten ook 10 races gevaren worden.)
Terwijl  onze schatjes beetje aan het recupereren waren van de geleverde inspanningen, zijn wij in het clubrestaurant iets gaan eten.


De Duitsers


De Engelsen




De Slovenen


Het Belgische kamp


Vind ik altijd mooi : VLAGGEN


De  vooruitzichten voor morgen????  Zullen er een nachtje over slapen....

Geen opmerkingen: